Toezicht en handhaving APV en bijzondere wetten

Met de module Toezicht en Handhaving APV en bijzondere wetten voert u efficiënt toezicht en handhaving uit. DC verlicht de administratieve handelingen en zorgt voor een eenduidige kwaliteit van uw toezichtproces. Van planning, uitvoering tot analyse biedt DC u inzicht over het volledige proces.

Overal toegang

Met de module heeft u overal toegang tot uw dossiers, documenten en checklisten. Handige alerts houden u op de hoogte van belangrijke termijnen. Registreer bevindingen op uw tablet en voeg ter plaatse foto’s en opmerkingen toe of werk uw controles verder uit op uw desktop. Met digitale checklisten kunt u op iedere plaats en op ieder moment uw controles uitvoeren en verwerken.

Actuele checklisten

De module bevat actuele checklisten met slimme vragen gekoppeld aan wetsartikelen en toelichtingen. Van iedere checklist kan direct een controlerapport worden gemaakt inclusief foto's en opmerkingen. Met de standaardteksten bij checklistvragen maakt u met een druk op de knop een volledige controlebrief.

Meest gebruikte functionaliteiten:

 • Overal beschikbaar

  Overal beschikbaar

  Digitale Checklisten is hardware onafhankelijk en kan op allerlei devices worden gebruikt. Het installeren van software is niet nodig. U logt in met uw laptop, tablet of mobiel en kunt meteen aan de slag. Overal!

 • Directe rapportage

  Presenteer in pdf of andere bestandsformaten

  Ingevulde checklisten, persoonlijke bevindingen en eventuele toelichtingen kunt u meteen presenteren in een compleet rapport. Dit voorkomt onnodig dubbel werk en vereenvoudigt tijdrovende administratie.

 • Checklist op maat

  Zelf dossiers, checklisten en processen inrichten

  Er zijn vele checklisten direct beschikbaar, voor allerlei branches en verschillende vakgebieden. In een paar eenvoudige stappen maakt u zo’n checklist aan. Maar net zo gemakkelijk voegt u vragen toe en kunt u ze verwijderen. Zo creëert u zelf dossiers die zijn afgestemd op uw specifieke werkproces en situatie.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.