Nieuws

 • Koppeling met BAG

  16 april 2019

  De nieuwste versie van Digitale Checklisten bevat een koppeling tussen Digitale Checklisten en de BAG. Willem van Klinken, DC’s specialist in integraties, koppelde de adresvelden van DC (locatie) aan het BAG register. Een popup op de kaartviewer bij een adres toont de belangrijkste BAG-gegevens.

  Lees meer Lees meer
 • Slimme vragenbomen

  12 april 2019

  Sinds een aantal weken is Digitale Checklisten bezig met het implementeren van de zogenoemde vragenboomstructuur die het mogelijk maakt om wet- en regelgeving om te zetten naar gebruiksvriendelijke checklists.

  Lees meer Lees meer
 • Informatieplicht komt in hoog tempo dichterbij!

  11 april 2019

  Naast de bestaande energiebesparingsplicht komt in 2019 de informatieplicht erbij. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor diverse inrichtingen. Dit is wat je moet weten.

  Lees meer Lees meer
 • Toelichting Bouwbesluit 2012

  3 april 2019

  In Lawcat vind je de artikelsgewijze tekst en toelichting van het Bouwbesluit 2012. Deze is onlangs bijgewerkt door de contentmanagers en is nu up-to-date.

  Lees meer Lees meer
 • Wetswijziging van de energiebesparende maatregelen

  28 maart 2019

  De afgelopen twee weken vertelde ik je over de wetswijziging van de energiebesparende maatregelen. Vandaag, 1 april, treedt de wetswijziging van de energiebesparende maatregelen officieel in werking. Daarmee zijn de checklisten vanaf nu beschikbaar in Digitale Checklisten.

  Lees meer Lees meer

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.