Disclaimer

Door Digitalechecklisten.nl te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Digitalechecklisten.nl is de website van Digitale Checklisten. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Hoewel Digitale Checklisten zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Digitale Checklisten niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Digitale Checklisten garandeert evenmin dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Als u de indruk heeft dat er onjuiste, onvolledige of verouderde informatie op deze website staat vermeld, neem dan contact op met onze servicedesk of via info@digitalechecklisten.nl. Ook bij problemen bij het functioneren van deze website, kunt u contact opnemen met onze servicedesk of via info@digitalechecklisten.nl.

Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website wijst Digitale Checklisten af.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.