Over ons

Missie

Met Digitale Checklisten zijn we continu bezig om verplichtingen en processen – opgelegd door wet- en regelgeving – op een toegankelijke manier te ontsluiten.

Digitale Checklisten geeft eenvoudig inzicht in:

 • Waaraan moet worden voldaan,
 • Of er aan wordt voldaan,
 • En wat er moet gebeuren als dat niet zo is.

Zo ondersteunen we iedere professional op elk vakgebied met betaalbare compliance software én content. Waardoor uw mensen in het veld er daadwerkelijk voor kunnen zorgen dat uw organisatie aan alle voorschriften voldoet.

Benut de vakkennis in uw organisatie optimaal

Wet- en regelgeving wordt als ingewikkeld ervaren. Het in kaart brengen van regels, het bijhouden van wijzigingen en het aantoonbaar hieraan voldoen: voor veel professionals is het een belangrijk deel van het werk. Wat ons betreft kan dit veel eenvoudiger.

Want dit is niet het domein van juristen, advocaten en hoger management. Zij repareren immers niet de installaties, behandelen geen patiënt of beoordelen of een applicatie aan specifieke eisen voldoet.

De echte kennis hierover ligt bij de vakspecialisten. Met Digitale Checklisten ontdoen we dagelijkse materie van de onnodig complexe juridische sluier. En bieden we relevante content plus instrumenten om deze professionals hun werk nog beter en efficiënter te kunnen uitvoeren.

Van passie naar droombaan

In 2017 waren we te zien bij "Van Passie naar Droombaan" op RTL4. Bekijk de video hieronder:

Team

Directie

 • Lucas Oost Lievense

  Algemeen directeur

  Meester in milieurecht en pionier/expert op het gebied van juridisch kennismanagement: "Onze applicatie is nooit af. We ontwikkelen continu betere technieken om bestaande en nieuwe processen eenvoudiger uit te kunnen voeren."

 • Johnny Eradus

  Technisch Directeur

  Gedreven software engineer en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de applicatie: "Kwaliteit en service staan altijd centraal. We zijn continu bezig om specifieke wensen zo gebruiksvriendelijk mogelijk naar toepassingen te vertalen."

 • Benjamin Udink ten Cate

  Product

  Ik vind het leuk om te onderzoeken waarom iemand iets op een bepaalde manier doet en hoe we dat op een slimme manier kunnen inbouwen in ons product.

Development / IT

Contentmanagement & Support

Sales / Accountmanagement & Support

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.

Deze site gebruikt cookies om de site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.