Onze partners

Wij zijn trots op onze partners en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het gevoel wederzijds is. Belangrijker dan dat, wij vinden dat wij in samenwerking met onze partners professionele, innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen aan onze gebruikers bieden. Onderstaande partners van Digitale Checklisten zijn alfabetisch weergegeven.

Effacts

Effacts groeide onder de bezielende leiding van oprichters Harm Bavinck en Michiel Mosterd uit tot de meest veelzijdige contentmanagement-software denkbaar. Het is dan ook geen verrassing dat praktisch de hele top 100 van de Nederlandse bedrijven met Effacts werkt.

DC en Effacts Zonder Effacts geen Digitale Checklisten. Niet alleen droegen Harm Bavink en Michiel Mosterd vanaf het begin veel bij aan het succes van Digitale Checklisten. Zonder de flexibele software van Effacts functioneert Digitale Checklisten niet zoals het op dit moment kan.

Effacts is het contentmanagementsyteem - Tekstentoelichting.nl - waarin naast 2.500 geregistreerde gebruikers ook vele beheerders van onze klanten actief zijn. Het contentmanagementsysteem bevat alle checklistvragen op grond van onder meer het Activiteitenbesluit, het Bouwbesluit 2012 en nog veel meer regelgeving. Effacts maakt het Digitale Checklisten en onze gebruikers mogelijk om meer dan 6.000 wetsartikelen en ruim 35.000 checklistvragen op een eenvoudige en overzichtelijke manier te beheren, actualiseren en delen.

Een aparte Effacts omgeving biedt gebruikers van Digitale Checklisten een zeer geavanceerde en tegelijktijd heel eenvoudige brievenmodule. Digitale Checklisten biedt standaard vele pakketten aan, zoals brieven voor vergunningverlening en toezicht, arbeidscontracten, licentieovereenkomsten en verwerkersovereenkomsten. Alles met een directe koppeling tot uw checklisten en dossiers in DC.

logo-effacts

website: www.effacts.com mail: info@effacts.com telefoon: 020-3301682

Privacy Valley

Privacy Valley is opgericht door privacy experts met jarenlange ervaring in de advisering en implementatie van privacy bij organisaties. Uit ervaring weet Privacy welke stappen organisaties moeten doorlopen om aan de privacywetgeving te voldoen. Een proces dat aan de hand van de juiste tooling efficiƫnter en sneller doorlopen kan worden. Daarom hebben we de Accelerator Toolkit ontwikkeld.

Privacy Valley en DC Privacy Valley en DC ontwikkelden samen een volledige Toolkit waarmee bedrijven kunnen inzichtelijk kunnen op welke manier ze voldoen aan de privacy regels. De juristen van Privacy Valley werken nauw samen met de juridische contentmanagers van DC en bieden een actueel product waarin een hoge kennis over privacy regelgeving is verwerkt.

logo-privacy-valley

website: www.privacyvalley.nl mail: info@privacyvalley.com telefoon: +31 84 88 44 538

REM Automatisering

REM is de leverancier van het VTH-systeem Wave en vanaf het moment dat de Milieudienst IJmond om een koppeling tussen Wave en Digitale Checklisten vroeg is de relatie tussen beide bedrijven zeer hecht. Het webbased en open source zaaksysteem is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alternatief voor de grote aanbieders. En heeft een hoge waardering onder de gebruikers.

DC en REM Tijdens het ontwikkelen van de koppeling van Wave en Digitale Checklisten werd weer eens duidelijk dat werken aan een koppeling tussen applicaties gelijk staat aan werken aan een relatie. Vertrouwen, openheid en bereidheid om naar elkaar te luisteren zijn onmisbaar. Als dat aanwezig is ontstaan er mooie dingen. De koppeling werkt sinds het bouwen in 2014 zonder problemen bij verschillende omgevingsdiensten. REM en DC zorgden de afgelopen jaren voor een veilige, efficiƫnte en probleemloze uitwisseling van gegevens tussen beide systemen.!

logo-rem

website: www.rem.nl mail: info@rem.nl telefoon: 020-5611121

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.