Features

Van voorbereiding tot uitvoering, van rapportage tot analyse: met Digitale Checklisten beschikt u over alle relevante functionaliteiten om uw inspecties zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. En u bepaalt zelf welke u gebruikt.

 • Actuele content

  Altijd up-to-date

  Digitale Checklisten omvat kant en klare checklisten voor de meest uiteenlopende wet- en regelgeving. Dankzij onze redactie van juridische professionals en nauwe samenwerking met gespecialiseerde online platforms, is deze content altijd up-to-date. Zo weet u direct welke eisen er worden gesteld en ziet u tijdens de controles meteen of daaraan wordt voldaan.

 • Checklist op maat

  Zelf dossiers, checklisten en processen inrichten

  Er zijn vele checklisten direct beschikbaar, voor allerlei branches en verschillende vakgebieden. In een paar eenvoudige stappen maakt u zo’n checklist aan. Maar net zo gemakkelijk voegt u vragen toe en kunt u ze verwijderen. Zo creëert u zelf dossiers die zijn afgestemd op uw specifieke werkproces en situatie.

 • Directe rapportage

  Presenteer in pdf of andere bestandsformaten

  Ingevulde checklisten, persoonlijke bevindingen en eventuele toelichtingen kunt u meteen presenteren in een compleet rapport. Dit voorkomt onnodig dubbel werk en vereenvoudigt tijdrovende administratie.

 • Digitale handtekening

  Directe autorisatie

  Digitale compliance werkt niet zonder gedigitaliseerde autorisatie. Digitale Checklisten maakt daarom gebruik van digitale handtekeningen zodat alle beschikbare documenten direct en officieel bekrachtigd kunnen worden.

 • Persoonlijke noot

  Zelf opmerkingen en foto’s toevoegen

  Tijdens het invullen van een checklist kunt u uw persoonlijke bevindingen simpel toevoegen. Als een tekstuele opmerking maar ook als foto’s om situaties te verduidelijken. Deze extra informatie kan direct worden gedeeld en is meteen beschikbaar voor rapportages.

 • Offline modus

  Altijd klaar voor gebruik

  Met Digitale Checklisten kunt u op ieder moment en elke locatie u werk doen. Ook wanneer de internetverbinding even wegvalt, is het mogelijk om door te werken. Alle gegevens worden opgeslagen op uw apparaat. Digitale Checklisten synchroniseert de mutaties automatisch, zodra u weer online bent.

 • Co-creatie

  Samenwerken in een checklist

  Samenwerken staat centraal bij Digitale Checklisten. Alle informatie is overal voor iedereen beschikbaar en toegankelijk. Zo kunt u met meerdere personen in één dossier te werken. Omdat ook uw collega’s opmerkingen mogen toevoegen in dezelfde checklist, kunt u nog efficiënter informatie uitwisselen.

 • Backend Integratie

  Data-uitwisseling mogelijk

  Digitale Checklisten werkt met open koppelingen. Om data-uitwisseling met bestaande backend systemen naadloos te kunnen laten verlopen, wordt de benodigde informatie over onze API zoveel mogelijk met uw bedrijf gedeeld.

 • Professionele service desk

  Snel, kundig en proactief

  Digitale Checklisten is een SaaS-product. Oftewel: Software As A Service. Voor ons zijn de software en de service even belangrijk. Dat betekent dat er op de servicedesk ook altijd een programmeur aanwezig is. En als het nodig is, schakelen we direct door naar de specialist die u nodig heeft.

 • Professionele documenten

  Brief- en adviesteksten rollen met 1 klik uit het systeem

  Alle bevindingen, conclusies en acties die Digitale Checklisten genereert, worden automatisch in heldere en eenduidige teksten vertaald. Deze teksten kunt u centraal beheren en aanpassen. Bovendien is het schrijven van adviezen of brieven na een inspectie verleden tijd: die komen met 1 druk op de knop kant en klaar uit het systeem.

 • Gedeelde Dossiers

  Alle kennis is beschikbaar voor de hele organisatie

  Met Digitale Checklisten beschikt u altijd over de meeste actuele wetteksten, maar ook over de toelichtingen, bevindingen en verzamelde informatie van collega’s. Deze zelf-ontwikkelde kennis wordt direct vastgelegd en is zo voor iedereen in uw organisatie meteen beschikbaar. Dat maakt van Digitale Checklisten ook een krachtige kennismanagement-tool.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.