Documentatie

Digitale Checklisten gaat een stap verder met het ondersteunen van gebruikers. Op YouTube en Vimeo staan How to-filmpjes die alle functionaliteiten van Digitale Checklisten stap voor stap uitleggen. De korte instructies duren gemiddeld rond de 60 seconden en tonen beeld voor beeld welke stappen een gebruiker moet zetten om bijvoorbeeld een document aan een dossier toe te voegen. Een voice-over legt de stappen uit. Onder ieder filmpje staan de stappen uitgeschreven.

Gebruikers

De filmpjes voor gebruikers geven korte instructies over het werken met Digitale Checklisten. De instructies gaan vooral over het werken met dossiers en checklisten en leggen onder andere uit hoe je een dossier en een checklist aanmaakt.

Video's voor gebruikers

Beheerders

De filmpjes voor beheerders geven korte instructies over het beheren van de checklisten van de organisatie door de beheerder. De instructies behandelen onder andere het samenstellen van nieuwe checklisten, het toevoegen van nieuwe checklistvragen en het koppelen van checklisten aan useraccounts van de organisatie.

Video's voor beheerders

Managers

De filmpjes voor managers geven korte instructies over het gebruik van het dashboard van Digitale Checklisten. De instructies behandelen onder andere het maken van kwartaal- en jaarrapportages, het monitoren van werkzaamheden en het maken van risicoanalyses.

Video's voor managers

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met onze servicedesk. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur op het telefoonnummer 020-3032052. Ook kan je skypen (gebruikersnaam: Digitale.Checklisten) of mailen naar info@digitalechecklisten.nl. Ook kan je het contactformulier invullen op onze contactpagina.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.

Deze site gebruikt cookies om de site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.