Digitaal installatie logboek

Digitaal logboek voor de installatietechniek

Met het Digitaal logboek voor de installatietechniek beheert u al uw installaties online. Het logboek bevat werkprocessen voor registratie, keuring en onderhoud van o.a. koelinstallaties, airconditioningsystemen, stookinstallaties, liften en andere installaties en apparatuur. Alles is voorzien van actuele checklisten en rapportages gekoppeld aan de juiste regelgeving.

Belangrijke features

 • Planning en werkvoorraad

  Koppeling met werkvoorraad en kalender

  Met Digitale Checklisten heeft u altiid inzicht in de werkvoorraad. Van iedere zaak ziet u de status en de voortgang. Een handige kaart toont alle geselecteerde zaken. ledere actie die u inplant verschiint in de kalender en u ontvangt een notificatie op de startpagina en per mail.

 • Actuele content

  Altijd up-to-date

  Digitale Checklisten omvat kant en klare checklisten voor de meest uiteenlopende wet- en regelgeving. Dankzij onze redactie van juridische professionals en nauwe samenwerking met gespecialiseerde online platforms, is deze content altijd up-to-date. Zo weet u direct welke eisen er worden gesteld en ziet u tijdens de controles meteen of daaraan wordt voldaan.

 • Overal beschikbaar

  Overal beschikbaar

  Digitale Checklisten is hardware onafhankelijk en kan op allerlei devices worden gebruikt. Het installeren van software is niet nodig. U logt in met uw laptop, tablet of mobiel en kunt meteen aan de slag. Overal!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.

Deze site gebruikt cookies om de site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.