Marktportaal

Het Marktportaal van Digitale Checklisten biedt u een eenvoudige manier om inschrijvingen voor dag- en weekmarkten volledig digitaal af te handelen.

Module Marktportaal

Online inschrijfformulier

Het onlineformulier geeft inschrijvers de mogelijkheid om zich 24 uur per dag en 7 dagen per week voor iedere markt in te schrijven. Door een koppeling met de KvK en handige vragenbomen hoeft een inschrijver maar weinig zelf in te vullen. Hierdoor is een inschrijving in een paar minuten gedaan. De inschrijver krijgt direct een automatisch bericht per e-mail met de gegevens van de inschrijving.

Volledig digitale afhandeling

Het online formulier maakt automatisch een zaak aan in het Marktportaal van Digitale Checklisten. Daardoor kunt u alle inschrijvingen direct en zonder extra administratief werk digitaal afhandelen. Ook de communicatie met inschrijvers gaat via automatische e-mail alerts en bespaart u en uw medewerkers veel tijd.

Inzicht in het proces

U heeft altijd inzicht in de stand van zaken van iedere inschrijving en van iedere markt. Ook kunt u andere afdelingen, zoals financiƫn, automatisch op de hoogte stellen van inschrijvingen. Zo handelt u de inschrijvingen snel en zonder rompslomp af en houdt u altijd grip op het volledige proces.

Veel gebruikte functionaliteiten

 • Planning en werkvoorraad

  Koppeling met werkvoorraad en kalender

  Met Digitale Checklisten heeft u altijd inzicht in de werkvoorraad. Van iedere zaak ziet u de status en de voortgang. Een handige kaart toont alle geselecteerde zaken. Iedere actie die u inplant verschijnt in de kalender en u ontvangt een notificatie op de startpagina en per mail.

 • Professionele documenten

  Brieven rollen met 1 klik uit het systeem

  Alle bevindingen, conclusies en acties die Digitale Checklisten genereert, worden automatisch in heldere en eenduidige teksten vertaald. Deze teksten kunt u centraal beheren en aanpassen. Bovendien is het schrijven van adviezen of brieven verleden tijd: die komen met 1 druk op de knop kant en klaar uit het systeem.

 • Slimme vragenbomen

  Bouw je eigen slimme formulieren en checklisten

  Met onze slimme vragenbomen bouw je zelf de juiste checklist. De vragenbomen leiden je door iedere checklist of formulier. Zo beantwoord je alleen die vragen die relevant zijn voor jouw werk.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.