Beheerdersdag een groot succes!

Schermafbeelding 2019-04-25 om 10.33.05

Wij willen jullie van harte bedanken voor de opkomst tijdens de landelijke Berheerdersdag van Digitale Checklisten.

Donderdag 11 april jl. kwamen de beheerders en klanten samen met het team van Digitale Checklisten in Utrecht. De nieuwste ontwikkelingen en features van Digitale Checklisten werden gepresenteerd door Eddy Steenmeijer en Lucas Oost Lievense. We sloten de dag af met een gezellige borrel.

Op deze dag stond het thema “Klaar voor de Omgevingswet” centraal. Digitale Checklisten is druk bezig met het ontwikkelen van verfijnde tools om de overgang naar deze nieuwe wet zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo werden slimme vragenbomen geïntroduceerd en ook kwam de nieuwe beheerdersomgeving aan bod. Tot slot werd gepresenteerd hoe je met de werkvoorraad van Digitale Checklisten gemakkelijk inzicht houdt in je werkproces.

Ook Anouk Meerman van bureau Ynformed kwam langs om te demonstreren wat tegenwoordig mogelijk is met opgeslagen data. Zij toonde aan hoe data van Digitale Checklisten relevant en waardevol kan zijn voor verschillende domeinen (water, zorg, veiligheid en industrie) en door toepassing van data science kan worden gebruikt.

We hopen dat we jullie tijdens deze dag genoeg hebben geïnformeerd over alle mogelijkheden en ontwikkelingen van Digitale Checklisten.

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@digitalechecklisten.nl

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.