Beheerdersdag Noord-Nederland

De beheerdersmiddag Digitale Checklisten Noord-Nederland was een groot succes! Er waren vertegenwoordigers van alle klanten aanwezig op de mooie locatie, Nieuw-Allardsoog.

Image from iOS (3)

Tijdens de opening trakteerde Wobbe Britstra van de RUD Drenthe ons op het verhaal van het oog van Allard dat vlakbij de locatie in een huis is gemetseld.

In de Dagvlinder zaal met prachtig uitzicht op het omliggende bos informeerden wij de beheerders over de ontwikkelingen die we de laatste maanden lanceerden, zoals de handige vragenbomen, de werkvoorraad, en de koppeling met het BAG-register. Ook kwam de Module omgevingswet aanbod. Wij bespraken onder andere de omgevingsvisie, het omgevingsplan, en de Standaard Toepasbare Regels (STTR).

Per onderwerp ontstonden goede gesprekken over hoe de nieuwe ontwikkelingen zijn in te zetten en werden voorbeelden gegeven hoe deze al in de praktijk zijn ingezet. Deze vragen en gesprekken droegen goed bij aan het doel van deze regionale bijeenkomst, namelijk kennismaken en kennis delen.

De bijeenkomst sloten wij in stijl af met een hapje en een drankje op het buitenterras met uitzicht op it Fryske Gea.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.