Brandveiligheidschecklist met specifieke functies voor nieuwbouw en bestaande bouw

Nieuw in Digitale Checklisten: een geavanceerde brandveiligheidschecklist. Lees dit artikel verder voor verdere informatie over de inhoud van de checklist!

Brandveiligheid afbeelding

Selecteer de bouwcategorie Deze checklist biedt allereerst de keuze tussen de opties 'nieuwbouw' en 'bestaande bouw', waardoor inspecteurs gericht te werk kunnen gaan. Onze nieuwe checklist is ontworpen met het oog op precisie en gebruiksgemak.

Kies de functie van de te inspecteren ruimte Na het selecteren van de bouwcategorie (nieuwbouw of bestaande bouw), kunnen inspecteurs specifiek kiezen voor de functie van de te inspecteren ruimte. Denk hierbij aan ruimtes met een kantoorfunctie, winkelfunctie of woonfunctie. Onze checklist speelt hierop in door alleen de relevante vragen te presenteren voor de geselecteerde functie.

Specifieke controle in de checklist Enkele voorbeelden van te controleren onderwerpen die in de nieuwe checklist aan bod komen, zijn:

Voordelen van de vernieuwde checklist De hernieuwde brandveiligheidschecklist zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan het vereenvoudigen van de controle op de brandveiligheid van diverse ruimtes. We moedigen dan ook al onze gebruiker aan om deze nieuwe checklist te gebruiken!

Meer informatie Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, beantwoorden wij deze graag! Neem contact op met je accountmanager of onze servicedesk via info@digitalechecklisten.nl

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.

Deze site gebruikt cookies om de site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.