Controles uitvoeren met Digitale Checklisten tijdens COVID-19

Vandaag de dag is thuis deels werk en werk deels thuis. Door COVID-19 pasten we ons gedrag aan. Voor onze gebruikers is dat niet anders. Hoe zorgen wij ervoor dat zij hun werk kunnen blijven doen met Digitale Checklisten? Lees het in dit artikel.

LRSO in DC

Checklist delen Voor de pandemie voerden onze gebruikers controles uit door bedrijven fysiek te bezoeken. Door de COVID-19-maatregelen zoeken toezichthouders naar andere mogelijkheden om toch goed toezicht te houden. Digitale Checklisten heeft daar een goede oplossing voor. Wij bieden namelijk de functionaliteit ‘delen’. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een checklist te delen met mensen buiten je organisatie! Hiervan wordt nu regelmatig gebruik gemaakt. Zo ontvangen wij vaker het verzoek om checklisten aan te passen. De aanpassingen hebben betrekking op het overzichtelijk maken van een checklist. Voor de organisatie RUD Zuid-Limburg paste Loraine Makatita (juridisch contentmanager) de checklist 'Metaalbedrijven' aan. Daarnaast maakte zij een nieuwe checklist voor de OD Achterhoek. Voor beide organisaties deed zij dat door een vragenboom te bouwen in de checklisten. Hierdoor zijn uitsluitend checklistvragen zichtbaar die van toepassing zijn op het bedrijf waarmee de checklist wordt gedeeld. ‘Naast het ontzorgen van onze klanten, wil ik onze klanten ook de mogelijkheid bieden om de bedrijven die zij controleren te ontzorgen. Door een vragenboom in te bouwen zijn alleen die specifieke checklistvragen zichtbaar die betrekking hebben op het bedrijf. Daarmee voorkom je grote en lange checklisten én ga je efficiënter te werk’, aldus Loraine Makatita. Tot slot, vult Lucas Oost Lievense (CEO) aan: ‘Mocht je van deze functionaliteit gebruik willen maken, bedenk vooraf dan goed met wie je de checklist deelt en denk vanuit degene die de checklist invult.’

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.

Deze site gebruikt cookies om de site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je deze site gebruikt, ga je akkoord met het gebruik van cookies.