De werkvoorraad in kaart

__De nieuwe gisviewer van Digitale Checklisten brengt al jouw zaken in kaart! Letterlijk want met een druk op de knop toont de werkvoorraad alle geselecteerde zaken op de kaart. We spraken met de Jacob Mendoza en Victor Gras, de programmeurs die deze nieuwe strak ogende functionaliteit ontwikkelden. __

De werkvoorraad is een belangrijk onderdeel van Digitale Checklisten en stelt gebruikers in staat om hun processen te monitoren. ‘Met de nieuwe gisviewer brengen we de werkvoorraad letterlijk in kaart’, vertelt Victor. ‘Het visualiseren van de informatie van de werkvoorraad stelt gebruikers in staat snel inzicht te krijgen in al het werk’, vult Jacob aan.

‘Het visualiseren van de informatie op een kaart geeft gebruikers inzicht in al het werk’

Veel klanten van DC beheren tienduizenden zaken in de applicatie. Tijdens het gebruik van de werkvoorraad en de gisviewer merk je daar niets van. De werkvoorraad werkt soepel en reageert direct op het openen van een rapport en het filteren in werkvoorraad. De data op de kaart reageert even soepel en snel. Jacob legt uit hoe Digitale Checklisten dat voor elkaar heeft gekregen. ’We maken hiervoor gebruik van Elasticsearch wat in staat is razendsnel grote hoeveelheden data te doorzoeken en terug te geven’.

Het design van de werkvoorraad en de kaart ziet er overzichtelijk uit. Extra handig zijn de tellers bij de rapporten en de filters. Deze lopen ook soepel mee bij het filteren en geven je direct inzicht het aantal getoonde resultaten. ‘We willen de gebruiker zo eenvoudig mogelijk alle relevante informatie geven’, legt Victor tot slot uit. En dat is zeker gelukt. Want of je nu wilt weten hoeveel controles, hercontroles of vergunningaanvragen er zijn, de werkvoorraad en de gisviewer halen alle informatie direct naar boven en zetten het voor je op de kaart. Zo heb je alle processen in beeld!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.