Handige alerts in Digitale Checklisten!

Digitale Checklisten maakt gebruik van handige alerts, oftewel automatische berichten die jijzelf of anderen ontvangen tijdens het proces. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook inzicht in het proces. Als je meer wilt weten over alerts en hoe je deze kunt toepassen in jouw processen, lees dan snel verder!

Module Marktportaal

Wat zijn alerts? Alerts zijn automatische berichten, zoals een e-mail, die jijzelf of anderen kunnen ontvangen tijdens een proces. Denk aan een e-mail om op de hoogte te blijven van belangrijke termijnen bij vergunningverlening. Of aan een bericht wanneer voortgang is geboekt in een dossier. Alerts zijn toe te passen op ieder proces en kunnen diverse informatie bevatten.

Voorbeeld: Marktportaal Een sprekend voorbeeld over het gebruik van alerts is het Marktportaal van Digitale Checklisten. Het Marktportaal biedt jou een eenvoudige manier om inschrijvingen voor dag- en weekmarkten volledig digitaal af te handelen. Tijdens dit proces kunnen inschrijvers via het onlineformulier registreren voor iedere markt. Vervolgens maakt het online formulier automatisch een zaak aan in het Marktportaal van Digitale Checklisten. Daarbij gaat de communicatie met inschrijvers via automatische e-mail alerts.

Hoe ziet dat er precies uit? Nadat een inschrijver heeft geregistreerd via het onlineformulier, krijgt de inschrijver automatisch een e-mail met alle ingevulde gegevens. Vervolgens krijgt de inschrijver bij elke statuswijziging een bericht over die specifieke verandering. Is de inschrijving bijvoorbeeld goedgekeurd? Dan wordt de volgende e-mail verzonden.

Afbeelding1

Zo is er bij elke statuswijziging een bijpassende e-mail alert. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ook een hoop energie!

Gebruik maken van alerts? Wil je ook gebruik maken van alerts? Of heb je andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met de servicedesk of uw accountmanager via info@digitalechecklisten.nl / 0203032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.