Maand van de cybersecurity

Oktober staat in het teken van cyber security. Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker en heeft de hoogste prioriteit bij Digitale Checklisten. In ons systeem wordt data met zorg verwerkt en veilig opgeslagen. Zo zijn we bezig met het verkrijgen van een ISO 27001 certificaat.

hacking-3112539 1920

De veiligheid van de gegevens waarborgen is een van de uitgangspunten bij de werkwijze van Digitale Checklisten. Wij zorgen ervoor dat we volgens de wet en richtlijnen handelen. Ook houden we ons aan de bewaartermijnen en er worden geen persoonsgegevens op hardware opgeslagen. Zo zorgen we ervoor dat het systeem niet gevoelig is voor een hack of lek en blijft alle data veilig.

Data security is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij zijn dan ook continu aan het kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Aldus onze technisch directeur Johnny Eradus.

ISO 27001

Bij de informatiebeveiliging hebben we ervoor gekozen om ons systeem te structureren op basis van ISO 27001. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. We zijn bezig met het verkrijgen van een zogenaamde ISO 27001 certificering. Met een dergelijk certificaat kan worden aangetoond dat het bedrijf voldoet aan alle normeisen met betrekking tot informatiebeveiliging en dit bevestigt de betrouwbaarheid van onze databeveiliging.

Privacy

Effectieve informatiebeveiliging is van groot belang voor het waarborgen van de privacy. Privacy staat hoog in het vaandel bij Digitale Checklisten en wij helpen ook onze klanten graag met het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarom hebben wij een privacy module. Meer weten? Neem contact op met onze servicedesk.

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.