Nieuw: notificaties

Digitale Checklisten heeft een nieuwe feature: Notificaties. De nieuwe functionaliteit stelt je op de hoogte van belangrijke wijzigingen in jouw werkvoorraad. Zo krijg je direct een melding wanneer een dossier op jouw naam is gezet of wanneer een taak afloopt. Dat is pas grip op je werkproces!

SOCIAL-NOTIFICATIES

Onze developer Willem van Klinken is trots op deze nieuwe feature van Digitale Checklisten.

Door de notificaties wordt het beheer over je werkvoorraad makkelijker.

Door middel van meldingen houdt de feature je op de hoogte van ontwikkelingen in je werkvoorraad. Zo krijg je een melding wanneer de status van een checklist wijzigt of een wanner een belangrijke termijn verstrijkt. Ook ontvang je notificaties wanneer een collega je koppelt aan een dossier of een checklist. Op deze manier heb je eenvoudig overzicht in al jouw zaken en projecten. Werk je veel met collega's samen dan geven de Notificaties je inzicht in de activiteiten van je collega’s, waarmee je het werk makkelijker en beter met elkaar kan afstemmen.

Direct handelen

Wanneer je een notificatie ontvangt, is het bovendien mogelijk om er meteen op te reageren. De melding maakt namelijk automatisch een koppeling naar het betreffende dossier of de checklist. Ook is het mogelijk om de notificatie als het ware te ‘parkeren’ door hem te markeren als gelezen. Zo kun je doorgaan met je huidige werkzaamheden en de melding later nog eens bekijken.

Eenvoudiger, efficiënter en leuker

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.