NPR 7600 en NPR 7601 beschikbaar in Digitale Checklisten

Vanaf nu kun je koelinstallaties met koolwaterstoffen en kooldioxide uitgebreid controleren aan de hand van de NPR 7600 en NPR 7601.

industrial-cooling-system-1510439544Kdl jpg

Vragenboom koelinstallaties

Onlangs introduceerden wij de vragenboom voor koelinstallaties. De checklist zet alle meest gebruikte (en ook enkele minder vaak gebruikte) koelstoffen voor je op een rij. De slimme vragenboom bepaalt door middel van de door jouw gekozen antwoorden welke regelgeving van toepassing is. Zo heb je alleen de Digitale Checklisten app nodig en hoef je niet zelf meer uit te zoeken welke checklist van toepassing is op het koudemiddel.

NPR 7600 en NPR 6701

De vragenboom is uitgebreid met vragen die voortvloeien uit de NPR 7600 (praktijkrichtlijn voor koolwaterstoffen) en NPR 7601 (praktijkrichtlijn voor kooldioxide). Hiermee biedt de checklist alle handvaten voor een uitgebreide controle van installaties met koolwaterstoffen en kooldioxide. Door de vragenboom komen alleen de vragen naar voren die van toepassing zijn op de hoeveelheid vulling. De praktijkrichtlijnen en checklistvragen zijn vanaf nu beschikbaar in Tekst en toelichting. De checklistvragen uit de NPR 7600 en NPR 7601 zijn nu beschikbaar in Digitale Checklisten:

Planning: slimme vragenboom opslagtanks

Binnenkort introduceren wij de slimme vragenboom voor opslagtanks. Na enkele korte keuzevragen over het soort opslagtank (onder- of bovengronds), het soort olie dat zich in de opslagtank bevindt, het materiaal en de eventuele aanwezigheid van een lekdetectiesysteem, komen alleen de vragen naar voren die van toepassing zijn op de opslagtank die jij wilt controleren. Zo wordt het gebruik van een checklist nog eenvoudiger. Benieuwd naar deze checklist? Houd dan onze nieuwsbrief in de gaten.

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.