Omgevingsdienst Rivierenland checklist 'Bekendmaking besluit'

Vanuit de Omgevingsdienst Rivierenland ontvingen wij het verzoek om een checklist op te stellen mét een vragenboom.

mail-in-a-letterbox

De checklist heeft betrekking op de bekendmaking van een besluit. De bouwinspecteurs vullen de checklist ‘Bekendmaking besluit’ in om de stappen met betrekking tot de kennisgeving van een besluit vast te leggen.

‘De checklist ziet er super en erg overzichtelijk uit. Bij de uitreiking van een handhavingsbesluit is het belangrijk om dit goed vast te leggen. Dus wanneer, waar en aan wie dit overhandigd is. En als dat niet mogelijk is, op welke wijze het dan gedaan is (bijvoorbeeld per post of mail) en dit dan ook goed vast te leggen. Hierbij werkt de vragenboom uitstekend, omdat er verschillende mogelijkheden zijn; er is wel of niet iemand aanwezig, kan het besluit wel of niet uitgereikt worden, zo niet hoe dan, per post of per mail of beiden. Belangrijk is ook gebleken om hiervan datum en tijdstippen vast te leggen. Hierbij is de vragenboom een uitkomst door de vele keuzemogelijkheden’, geeft José Medina, coördinator Toezicht & Handhaving Bouw/RO, aan.

Vragenboom in Digitale Checklisten

De vragenboom maakt het mogelijk om complexe wet- en regelgeving om te zetten naar checklisten. Deze checklisten zijn eenvoudig in te vullen. Zo stelt de checklist alleen vragen die van toepassing zijn op jouw situatie en zijn de vragen in duidelijke heldere taal omschreven. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een vragenboom in Digitale Checklisten? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.