Slimme vragenbomen voor opslagtanks

De afgelopen tijd werkten wij aan een slimme vragenboom voor bestaande checklisten voor opslagtanks. Door de vragenboom hoef je niet langer meer gebruik te maken van nieuwe categorieën. De slimme vragen bepalen door middel van de door jouw gekozen antwoorden welke regelgeving van toepassing is terwijl je de checklist doorloopt. Benieuwd hoe dit werkt? Lees het hieronder.

opslagtanks

Checklist als vragenboom

De nieuwe vragenboom biedt alle handvaten voor een uitgebreide controle van opslagtanks. De checklist vangt aan met een aantal korte keuzevragen waarin wordt gevraagd naar het soort opslagtank (onder- of bovengronds), het soort olie dat zich in de opslagtank bevindt, het materiaal en de eventuele aanwezigheid van een lekdetectiesysteem. Vervolgens komen alleen de vragen naar voren die van toepassing zijn op de opslagtank die jij wilt controleren. Zo wordt het gebruik van een checklist nog eenvoudiger.

Benieuwd naar deze checklist? De volgende checklist staat nu klaar voor gebruik in Digitale Checklisten: • DC Vragenboom – Opslagtanks (357885)

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.