Toelichting Bouwbesluit 2012

Het contentmanagement team van Digitale Checklisten draagt actief bij aan het open platform Lawcat (www.lawcat.nl) door artikelen van toelichtingen te voorzien. Ik ben bijvoorbeeld de artikelen van het Bouwbesluit nagegaan om ervoor te zorgen dat de bijbehorende toelichting up-to-date is.

Alle vragen van de checklists in Digitale Checklisten zijn gekoppeld aan wetsartikelen en deze zijn gekoppeld aan het online platform Lawcat. Lawcat is een actuele online wettenbundel met alle nationale wetten. Op Lawcat vind je bijvoorbeeld de artikelsgewijze tekst en toelichting van het Bouwbesluit 2012. Wij zorgen ervoor dat de artikelen van het Bouwbesluit 2012 zijn voorzien van deze bijbehorende toelichting, afkomstig van de originele Nota van toelichting. Zo zorgen we ervoor dat je alle wijzigingen van het Bouwbesluit gemakkelijk kunt raadplegen en blijven de veranderingen transparant.

Laat het ons vooral weten als je een toelichting mist of wanneer er onduidelijkheden zijn.

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.