Update-dag DC

Het team van Digitale Checklisten komt regelmatig bijeen om de laatste updates en ontwikkelingen te bespreken. Deze actieve samenwerking bevordert het werkproces en zorgt ervoor dat wij goed klaar staan voor onze klanten.

Image from iOS

Op 27 juni jl. vond de update-dag plaats bij het kantoor van Digitale Checklisten. Tijdens deze dag presenteerden de verschillende teams onder andere hun werkprocessen en nieuwe projecten. Het sales team, de contentmanagers en (software)developers houden elkaar tijdens de update-dagen op de hoogte van elkaars werkzaamheden. Zo kunnen ze elkaar ondersteunen en bepaalde kwesties vanuit verschillende perspectieven bekijken, met een optimale samenwerking als resultaat.

Sales en servicedesk Het thema van de dag was 'be proud'. Digitale Checklisten is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst 18 werknemers, verdeeld onder sterke teams. Lucas en Eddy presenteerden hun visie op de toekomst en hierbij staat het dynamische karakter van Digitale Checklisten centraal; blijven ontwikkelen en groeien. Ook liet Eddy zien hoe hij de werkvoorraad gebruikt. Office manager en servicedesk, Giannina, heeft het team van Digitale Checklisten een kijkje gegeven in haar agenda en dagelijkse bezigheden.

Contentmanagement Eens in de twee weken wordt een nieuwsbrief verstuurd vanuit Digitale Checklisten. Deze nieuwsbrief bevat een overzicht van de laatst geschreven artikelen en wordt een (instructie)video uitgelicht. Inmiddels zijn 4 nieuwsbrieven verstuurd en Gracia besprak tijdens de update-dag de voortgang. Ook kwamen de ontwikkelingen van de Omgevingswet aan de orde. Het contentmanagement team is druk bezig met het ontwikkelen van de omgevingsplanner; deze tool biedt ondersteuning bij de voorbereidingen op de inwerkingtreding van de Omgevingswet.

(Software)developers Willem is samen met een designer bezig om een notificatiesysteem te ontwerpen. Zo komen bijvoorbeeld meldingen wanneer je binnen Digitale Checklisten aan een dossier wordt toegevoegd of wanneer de status van een dossier verandert. Sarah's presentatie stond in het teken van het belang van security. Digitale Checklisten is druk bezig met het verkrijgen van een ISO 27001 certificaat. Jacob legde uit hoe het development team samenwerkt en hoe het proces in zijn werk gaat. Victor presenteerde de nieuwe statistics feature in de werkvoorraad. Michiel is bezig met het bouwen van een editor voor checklisten en checklistvragen. Tijdens de update-dag heeft hij deze laten zien. Met deze tool wordt het nog makkelijk voor beheerders om zelf checklisten en checklistvragen te maken.

Social media Luc uploadt regelmatig nieuwe (instructie)video's voor Digitale Checklisten op Vimeo en Youtube. Tijdens de update-dag liet hij zien hoe hij zo'n video maakt en wat hij in de toekomst nog zal uploaden. Momenteel worden de instructievideo's bijgewerkt en up-to-date gehouden, zodat deze laagdrempelige ondersteuning bij het werken met de tools toegankelijk blijft.

De eerste DC Update dag was een groot succes en er zullen dit jaar nog veel meer volgen. Via deze nieuwsbrief houden wij jullie ook op de hoogte!

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.