Wijziging bijlage 10 Activiteitenregeling

De wetgever paste onlangs bijlage 10 van de Activiteitenregeling aan. Met de wijziging zijn alle erkende maatregelen tekstueel verbeterd. De wijziging herstelt enkele gebreken in bijlage 10.

lamp-2663053 1920

Wijziging bijlage 10 Activiteitenregeling

De wijziging voegt tekst toe aan maatregelen waarvan zinnen per abuis zijn weggevallen. Zo is ‘toepasbaar op een zelfstandig of natuurlijk moment’ toegevoegd aan de maatregelen FA1 en FA 2 van de lijst Gezondheidszorg- en welzijnszorginstellingen. Daarnaast voegt de wijziging ontbrekende maatregelen toe. De maatregel, gericht op binnenverlichting in de lijst Kantoren, is verwijderd. Bij vergelijkbare sectoren waar ook veel binnenverlichting is, zoals Gezondheidszorg- en welzijnszorginstellingen en Onderwijsinstellingen is deze maatregel vervolgens vervangen door een led-toepassing. Dit is echter bij de lijst Kantoren niet gebeurd. Deze wijziging voegt de ontbrekende maatregel alsnog toe. Bovendien schrapt de wijziging maatregelen binnen een branche die gelijk zijn. Zo zijn maatregel GB1 en GB6 van de lijst Bouwmaterialen gelijk en daarom geschrapt.

Erkende maatregelen in Digitale Checklisten

Het team Contentmanagement voerde de wijzigingen door in de checklisten. Wil je hier ook gebruik van maken? Vraag dan direct een demo aan.

Vragen

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, neem dan contact op met je accountmanager of de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 020 3032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.