Persoonlijke startpagina

Status: Beta Release datum: 1-11-2021 type release: Major

De nieuwe persoonlijke startpagina van Digitale Checklisten is helemaal ingericht op de ingelogde gebruiker. Verschillende widgets - kleine informatieblokken - tonen de laatst bewerkte items van jouw werkzaamheden. Zo zie je een handig overzicht van geplande werkzaamheden voor de aankomende 7 dagen. Er is een handige widget met jouw laatst bewerkte dossiers. En natuurlijk heeft de pagina ook een handig overzicht van checklisten waar je op dat moment aan werkt. Je kan de widgets aan- en uitzetten zodat je altijd een startpagina op maat hebt.

Persoonlijke startpagina

De persoonlijke startpagina geeft jou als gebruiker een handig overzicht in de laatste werkzaamheden. Daarnaast bieden 3 nieuwe knoppen de mogelijkheid om snel de meest voorkomende acties te starten en af te handelen. Voeg eenvoudig een notitie aan een klantendossier toe, maak snel een checklist aan voor een melding of klacht of upload een document en plaats het direct in het juiste dossier. Alles kan vanaf nu direct vanuit één handige en persoonlijke startpagina.

De startpagina bestaat uit een aantal zogenaamde widgets. Iedere widget toont de laatst bewerkte items van een specifieke onderdeel. Er is een widget voor ieder onderdeel van Digitale Checklisten. Van dossiers en checklisten tot en met notities en documenten. Iedere widget geeft je snel inzicht in de zaken die op dat moment het meest relevant zijn. Per item toont de widget de naam en de status en ook wie de laatste bewerking heeft gedaan. En met een druk op de knop open je een item om er verder in te werken.

Je kan de widgets eenvoudig aan- en uitzetten en daarmee bepaal je zelf welke informatie het meest relevant is voor jouw werkdag. Zo houd je altijd de controle over de voor jouw belangrijkste werkzaamheden.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.