Standaard Toepasbare Regels (STTR)

Stel eenvoudig slimme vragenbomen voor al je lokale regels op met onze STTR app. Met een druk op de knop publiceer je de vragenbomen op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en op je eigen website.

Met Digitale Checklisten stel je snel en eenvoudig Standaard Toepasbare regels (STTR) op. Maak gebruik van onze basis STTR en pas deze naar wens aan of stel je eigen regels samen. Met een druk op de knop publiceer je de STTR naar het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO).

Vertel me meer

Veel gebruikte functionaliteiten

 • Bibliotheek met basis STTR

  Kies een van de vele standaard toepasbare regels uit onze bibliotheek

  In onze bibliotheek vindt u Standaard toepasbare regels voor alle mogelijke activiteiten. Kies de gewenste STTR, pas deze aan uw eigen regels aan en verifieer of publiceer deze met een druk op de knop direct naar het DSO.

 • Direct publiceren op DSO

  Verifieer en publiceer met 1 druk op de knop

  Onze applicatie is gebouwd voor en door professionals. U geeft iedere STTR de gewenste inhoud en met 1 druk op de knop verifieert en publiceert u iedere STTR direct in het DSO.

 • Gebruiksvriendelijke user interface

  Iedereen kan een STTR maken met onze gebruiksvriendelijke oplossing

  Wij ontwikkelden een gebruiksvriendelijke user interface waarmee iedere kennisprofessional eenvoudig de juiste STTR bouwt en publiceert. Het concept volgt het principe van 'als dit, dan dat' (if this, then that) waarmee iedere gebruiker makkelijk de juiste vragenbomen opstelt. Als [de dikte van de stam] [meer is dan] 25 cm, dan [vergunningplicht].

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.