Het Marktportaal van Digitale Checklisten

Het organiseren van een markt kan een tijdrovende en complexe taak zijn. Vooral het verwerken van inschrijvingen is veel administratief werk. Gelukkig biedt het Marktportaal van Digitale Checklisten een oplossing voor deze uitdaging. Dankzij onze innovatieve module kunnen deelnemers zich gemakkelijk inschrijven voor uw markten en kunt u snel en efficiënt alle inschrijvingen verwerken. In dit artikel lees je meer over hoe het Marktportaal van Digitale Checklisten ervoor zorgt dat het proces soepel verloopt en een efficiënte werkwijze biedt voor zowel de organisatie als de deelnemers.

Het Marktportaal van Digitale Checklisten

Het Marktportaal van Digitale Checklisten zorgt ervoor dat je inschrijvingen voor dag- en weekmarkten volledig digitaal kan afhandelen. Via een webformulier kunnen deelnemers zich aanmelden voor een markt. Het formulier zet de inschrijving automatisch in het marktportaal. Iedere inschrijving kan je vervolgens digitaal afhandelen.

Slim online inschrijfformulier Het onlineformulier geeft inschrijvers de mogelijkheid om zich 24 uur per dag en 7 dagen per week in te schrijven. Door een koppeling met de KvK en handige vragenbomen hoeft een ondernemer weinig zelf in te vullen. Hierdoor is een inschrijving in een paar minuten gedaan. De inschrijver krijgt automatische e-mailalerts van de afhandeling en blijft daardoor altijd op de hoogte van de voortgang van de inschrijving.

Digitaal afhandelen van de inschrijvingen Het online formulier maakt automatisch een zaak aan in het Marktportaal van Digitale Checklisten. Daardoor kan je alle inschrijvingen direct en zonder extra administratief werk digitaal afhandelen. Ook de communicatie met inschrijvers gaat via automatische e-mailalerts en bespaar je en jouw medewerkers veel tijd. Je hebt altijd inzicht in de stand van zaken van iedere inschrijving en van iedere markt. Tot slot kan je ook andere afdelingen, zoals financiën, automatisch op de hoogte stellen van inschrijvingen. Zo handel je de inschrijvingen snel en zonder administratieve rompslomp af.

Eenvoudig naar wens aan te passen De flexibele software van Digitale Checklisten geeft je de mogelijkheid om zonder code aanpassingen te maken. Zo kan je het formulier wijzigen, de e-mails naar inschrijvers volledig in eigen huisstijl zetten en het proces en de rapportages volledig naar eigen wensen klaarzetten. Alles is slechts een kwestie van kleine aanpassingen die je eenvoudig zelf kan doen.

Kortom: een slimme online afhandeling Het Marktportaal van Digitale Checklisten is dus een waardevolle tool voor zowel de organisatie als de deelnemers van de markt. De tool is eenvoudig en gebruiksvriendelijk voor zowel de inschrijvers als voor de behandelende ambtenaren. Het portaal biedt een gemakkelijke manier om inschrijvingen te verwerken en te communiceren met inschrijvers. Zo houd je grip op het proces en bespaart je tijd en geld!

Vragen of interesse? Wil je meer weten neem dan contact met ons op via het contactformulier hieronder of bel of mail onze servicedesk via 020 3032052 of info@digitalechecklisten.nl.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.