Module APV & bijzondere wetten

De module APV en bijzondere wetten biedt u alles wat u nodig heeft om vergunningverlening en handhaving goed en efficiënt af te handelen. Voor alle betrokken biedt de module de juiste informatie en mogelijkheden. Van aanvraag tot vergunning, van controle tot handhaving en van planning tot analyse. De module ondersteunt u met eenvoudige software en actuele content in één handig pakket.

DC APV en bijzondere wetten groot

NIEUW! Pilot

Ervaar de voordelen van DC in 3 maanden

Hoe weet u nu zeker dat onze oplossingen de juiste voor u zijn? Heel simpel: door een pilot! Onze ervaren trainers leren u alle mogelijkheden. DC is volledig plug-and-play waardoor u de software direct tijdens uw normale werkzaamheden kan toepassen. Zo ervaart u in 3 maanden en voor slechts € 750 pp. wat de voordelen voor uw team zijn.

Vraag naar de mogelijkheden

Vergunningverlening

De module zorgt voor een efficiënt verloop van het vergunningverleningsproces en ondersteunt met actuele content, eenvoudige formulieren en heldere basisbrieven. Van formulieren voor het aanvragen van een vergunning, het toetsen van de ontvankelijkheid van een aanvraag tot en met het opstellen van de volledige vergunning. De module begeleidt u door alle stappen van het vergunningverleningsproces.

Met DC hebben we eenvoudig overzicht in alle vergunningaanvragen.

Vertel me meer

Toezicht en handhaving

Efficiënt toezicht en handhaving op basis van overzichtelijke processtappen en actuele checklisten. DC haalt onnodige adminstratieve handelingen weg en zorgt voor een eenduidige kwaliteit van uw toezichtproces. Van planning en uitvoering tot analyse biedt DC u overzicht over het volledige proces.

Met één druk op de knop krijg ik van iedere inspectie direct een volledige controlebrief.

Dat wil ik ook

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.