Modules overheid

Onze modules voor de overheid helpen u bij de uitvoering van al uw wettelijke processen. Met onze unieke combinatie van content en slimme software doorloopt u moeiteloos ieder proces. Van beleid tot vergunnningverlening, toezicht en handhaving. Van voorbereiding en uitvoering tot rapportages en analyses. Met DC bent u klaar voor ieder proces.

NIEUW! Klaar voor de omgevingswet

Alle software en content voor een succesvolle implementatie van de Omgevingswet

Met Digitale Checklisten bent u met recht klaar voor de Omgevingswet. Bekijk al onze mogelijkheden voor de Omgevingswet op onze speciale pagina Klaar voor de Omgevingswet.

Omgevingsrecht

Handige VTH-oplossingen voor de Wabo: bodem, bouw, brandveiligheid en milieu

Module voor vergunningverlening, handhaving en toezicht van het Omgevingsrecht. De module bevat alle activiteiten die vallen onder de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), waaronder Bouw, Bodem, Brandveiligheid en Milieu.

Vertel me meer

Apv en bijzondere wetten

Handige oplossingen voor VTH voor de APV en bijzondere wetten

Module voor vergunningverlening, handhaving en toezicht van de Algemeen plaatselijke verordening (Apv) en bijzondere wetten, zoals de Drank- en horecawet.

Wat zijn de mogelijkheden?

Openbare ruimte

DC brengt al u processen en objecten Openbare ruimte in kaart

Met de module Openbare ruimte beheert u eenvoudig al uw objecten en activiteiten in de openbare ruimte, zoals werkzaamheden in de openbare ruimte (WIOR), verkeerslichten, banken, bomen en speeltoestellen.

Hoe werkt dat?

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.