Voorgenomen erkende maatregelenlijst

Vorige week op donderdag 6 april las je in ‘Wijziging energiebesparing per 1 juli 2023’ dat wij de ontwikkelingen omtrent de actualisatie erkende maatregelen (EML) nauwlettend in de gaten houden. Ben je benieuwd naar de vooruitgang? Lees het in dit artikel.

Energiebesparing

Actualisatie EML Gebruikers en beheerders van Digitale Checklisten reageren regelmatig op berichten die wij delen over de EML. Sinds de aankondiging van de nieuwe EML die naar verwachting op 1 juli a.s. in werking treedt, hebben gebruikers en beheerders behoefte aan deze nieuwe maatregelen in de vorm van checklisten. Hoewel de maatregelen nog niet gelden, anticiperen wij op deze ontwikkelingen. Zo importeerden wij de concept EML zoals in de internetconsultatie opgenomen naar checklisten.

Voorgenomen EML Sinds kort heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een lijst met voorgenomen erkende maatregelen gepubliceerd. Publicatie van deze maatregelen in de Staatscourant vindt naar verwachting plaats in april. Daarmee is de wijziging en de inwerkingtreding van de nieuwe EML definitief.

EML in DC De voorgenomen EML hebben we alvast omgezet naar checklisten zodat gebruikers en beheerders inzage hebben en kunnen oefenen vooruitlopend op de definitieve versie van die nieuwe EML.

Vragen? Wilt u gebruik maken van de checklisten of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met de servicedesk via info@digitalechecklisten.nl / 0203032052.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.